Královéhradecký krajský šachový svaz


Pozvánka do Rychnova na turnaj začátečníků při KP HD12

Ondrej Ruda - 15.3.2019

Turnaj šachových začátečníků

Turnaj je určen dětem bez rozdílu věku, úplným začátečníků nebo těm, kteří chodí do šachových kroužků kratší dobu než 1 rok, tedy od září 2018 a později. Vyhodnotíme kategorii žáků 1. a 2. Tříd, 3. – 4. Tříd a 5. – 9. Tříd. Přitom budou hrát všechny děti v jediném turnaji společně na 7-  8 kol.

Hraje se v sobotu 30. 3. od 9  hodin v Rychnově v klubovně ve Sportovní hale R. Šebrleho, v případě teplého slunečného počasí venku – v sousedství je dětské hřiště. Prezence je od 8:30 do 8:50. U prezence se platí startovné 50 Kč, v případě přihlášky do 23. 3. Registrovaní jen 30 Kč, neregistrovaní 50 Kč.

Zveme žáky z oddílů v Ústí nad Orlicí, Kunvaldu, Lipkách, Doudlebách, Dobrušce, Kostelci nad Orlicí, Náchodě, Studnici, Borohrádku, Javornice, Solnici a Červeném Kostelci. Mohou přijet i neregistrovaní. Malé výpravy 1-4 dětí šachy vozit nemusí. Trenéři jezdit také nemusí, stačí vyslat rodiče s dětmi. V případě zájmu uspořádáme turnaj i pro neregistrované rodiče.

Kromě výtěžku ze startovného dotuje cenový fond turnaje Panda částkou do výše 1 000 Kč. Předpokládaný konec ve 13:30.

Každé 4 děti z jednoho oddílu tvoří tým. Součet jejich bodů se započítá do pořadí týmů, které bude vyhlášeno jen symbolicky.

 

Přihlášky posílejte na adresu panda.daniel@tiscali.cz