Královéhradecký krajský šachový svaz


Šachový tábor Portášky 2020 bude

Tomáš Ulman - 12.5.2020

Poslední dobou, a je to pochopitelné, vyvstává otázka, jestli se bude tábor Portášky 2020 konat. Nemohu se stoprocentní jistotou říci, že bude, ale vzhledem k vývoji situace v České republice, a vzhledem k prohlášením, která dělají epidemiologové a předseda vlády, se dá předpokládat, že letní tábory proběhnou. Pokud se situace nějak zásadně nezhorší.

Již jsem tuto situaci probíral s horskou chatou Portášky. V této chatě s námi stále počítají ve stanoveném termínu a jsme společně připraveni nastavit takové podmínky (hygienické, ubytovací, stravovací), které vláda ČR nařídí. Jsme připraveni se všemi těmito doporučeními řídit.

A teď již k samotnému táboru. Na tábor je přihlášeno 42 dětí. Připojuji seznam přihlášených. Pokud je u jména hvězdička *, je již tábor zaplacen a platba je připsána na účet KHŠS. Pokud Vám byla vystavována faktura, nebudete označeni hvězdičkou. Platby si můžete zkontrolovat na transparentním účtu KHŠS: //ib.fio.cz/ib/transparent?a=2500034513

ŠárkaMarxová *
MilošBednář
OndřejWinter
Adam JosefRet
VítJakubec *
AnnaVoříšková
Jan Voříšek
ŠtěpánKroulík *
Václav Kroulík *
RomanHolubář *
Daniel Ulman
JosefKašpar
MichalDušánek
VendulaJarešová
Andreas OtakarZíma
MatějKomora
Filip Rokoš
NataliaDekker
LeošPávek
Jan Dedek *
Matěj Vošmik
Jáchym Vošmik
Vojtěch Petrovský
Vojtěch Vlček *
Jan Vestfál
TobiášZdechovský
AdamBarták
IvaPetirová
MatějMoravec
MatyášBrokeš
StelaArchlebová
IvaArchlebová
EvaArchlebová
EliškaKociánová
MichalŠpriňar
MilanDvořák *
Vojtěch Dvořák *
TomášGloser
DavidLesák *
Michal Štěpán *
Jan Snopek
ZdeněkČástka *

Pokud by měl ještě někdo další zájem zúčastnit se našeho tábora, v omezené míře můžeme ještě pár dětí přijmout. Kontaktovat mě můžete na emailu ulman.t@seznam.cz nebo na telefonním čísle 776 334 874.

Nyní již budeme s hlavním trenérem Lubošem Roškem sestavovat konečnou podobu šachového a nešachového programu tábora. V nešachové části tábora se můžete těšit na tajemné případy Sherlocka Holmesa.

Tomáš Ulman
Vedoucí tábora