Královéhradecký krajský šachový svaz


Trenéři – amnestie na propadlé třídy trenérů

Jaroslav Šmíd, předseda KHŠS - 1.9.2020

Trenérská komise ŠSČR vyhlašuje amnestii pro trenéry, kterým propadla druhá nebo třetí trenérská třída v období let 2000 až 2019. Tito trenéři mohou po prokázání propadlé T2 nebo T3 absolvovat v roce 2020 doškolení (viz oznámení TK o termínech) a kvalifikace jim bude obnovena. Zdůrazňujeme že se jedná o jednorázovou akci, která se nebude v dohledné době opakovat.

Trenérská komise ŠSČR pořádá doškolení pro trenéry všech trenérských tříd a to v Praze na Strahově 17.10. 2020 (od 10,00 do 17,00 – v sídle ŠSČR ve velké aule v přízemí) a na Moravě  (místo bude upřesněno) dne 5.12.2020. Dopolední část bude věnována rozvíjení pedagogických dovedností pro trénování skupin mládeže, odpolední pak moderním metodám tréninku včetně trénování v době pandemie.

Přihlášky posílejte nejpozději do konce září na e-mail ladislav.zaruba@chess.cz s těmito údaji (Vaše jméno, trenérská třída dosažená, Č.LOK a termín, o který máte zájem včetně včetně výběru poplatku bez či s obědem).  Účastnický poplatek (200 Kč bez obědu, 300 Kč s obědem) zaplaťte prosím nejpozději týden před konáním doškolení na účet svazu (do poznámky při platbě uveďte Doškolení + termín a místo).

V případě Vašeho velkého zájmu vypíše TK i třetí termín doškolení.

Trenérská Komise ŠSČR, Evžen Pospíšil